Wat een mooie reacties!

In januari 2020 gaf ik twee dagen les over seksuologie aan GZ-psychologen in opleiding. Een greep uit de evaluatie onder deelnemers:

Leuke interactieve lessen, Klas was betrokken en actief. Positieve meerwaarde op een veelal ondergeschoven kindje in de psychiatrie.


Hele leuke en leerzame lessen. Over een onderwerp waar ik eerst niet veel zin in had ben ik meer gaan nadenken en in de lessen kregen we handvatten hoe hiermee aan de slag te gaan. De manier van lesgeven is heel soepel, stimuleert interactie zonder dat t ongemakkelijk wordt. Ik zou weinig veranderen.


Fijne docent! Ik heb het idee dat ik nu voldoende handvatten heb om hiermee in mijn setting aan de slag te gaan en dat ik weet wat ik zelf kan doen en wanneer ik moet verwijzen.

Erg prettige manier van bespreken van het onderwerp en stimuleert interactie.