Studenten van de GZ-opleiding 2019 over mijn gastlessen

Overall werden de lesdagen Seksuologie zeer goed gewaardeerd. Vijf van de 18 studenten gaven een persoonlijke toelichting bij hun evaluatie. Zij schreven:

Er werd op een heel heldere en niet ongemakkelijke manier lesgegeven over seksualiteit en seksuele problemen, knap gedaan! Tijdens de middag van de tweede lesdag ging het tempo fors omhoog, wat mij betreft zou er dan minder besproken mogen worden waarbij wel de tijd genomen kan worden. Ik vond de werkvormen prettig, mis dat er nog een rollenspel voor het afnemen van een seksuele anamnese in kleine groepjes zou kunnen worden toegevoegd.

Heel leuk cursus onderdeel, relevant voor de praktijk, zet aan tot denken. Enthousiaste, open en laagdrempelige docent, sloot goed aan bij de groep. Weet kennis en vaardigheden zo te brengen dat je je open kunt opstellen.

Zeer tevreden over de manier waarop de docent lesgaf. Ze stimuleerde interactie, had veel kennis en gaf op een natuurlijke manier ruimte om open te spreken over seks.

Nuttige lesdagen. Heel prettige manier van lesgeven, contact met de groep was goed! Af en toe mocht de groep even tot de orde geroepen worden, maar dat ligt ook aan ons als groep.

Hoi Esther, als het gaat om feedback oppakken en integreren in een volgende les ben jij echt een voorbeeld. Keep up the good work! Je slaagde erin een taboe onderwerp als seksualiteit bespreekbaar te maken.

De studenten op de foto zijn niet de studenten van de GZ-opleiding die ik les gaf.