Willem, 31 jaar

De gesprekken met Esther waren erg prettig en open: de diepte in, maar wel met humor en ontspanning. Ik voelde me erg op mijn gemak. Zowel ik als mijn vriendin hebben erg veel geleerd van de oefeningen die we te doen kregen. (de naam Willem is niet de werkelijke naam van de cliënt)

Teun, 27 jaar

Waar ik zelf het meeste aan heb gehad, is het communicatieve stuk. Ik merk dat dat voor mij en Lisa op sommige momenten nog best een uitdaging is, maar dat wordt beter sinds we het er met jou over gehad hebben. Oefeningen waren op sommige punten voor mij misschien niet zo nuttig, maar voor Lisa juist des te meer. Ik vond het vooral ook erg fijn om te merken dat je veel waarde voor Lisa toe hebt weten te voegen (indirect dus ook voor mij). Lisa en communiceren nu veel prettiger over wensen en grenzen, met respect en ruimte voor elkaar. (de namen Teun en Lisa zijn niet de werkelijke namen van de cliënten)

Martje, 26 jaar

Ik heb veel aan de gesprekken gehad. Doordat je verhoudingen binnen onze relatie uitgelegd hebt aan de hand van tekeningen, vergelijkingen etc., werd het voor mij duidelijk waarom bepaalde dingen gaan zoals ze gaan. Hier kon ik mijn handelen en gedachten dan weer op aanpassen. Dit werkte verhelderend, ik ben door jou hulp veel verder gekomen! (de naam Martje is niet de werkelijke naam van de cliënt)

Ernst, 45 jaar

Esther, dank voor je deskundige hulp de afgelopen tijd. Je hebt een goed luisterend oor, stelt de juiste vragen en komt ook altijd snel bij de kern van een probleem. Je hebt me erg geholpen met je adviezen.