Sigrid en Hans

We zijn heel blij met de inzichten die je ons hebt gegeven. We zijn allebei van mening dat we genoeg handvatten van je gekregen hebben waar we veel mee kunnen. Met ups en downs passen we dit toe maar we zijn op de goede weg. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je prettige sessies. De manier waarop je mij / ons hebt begeleid hebben wij allebei als heel prettig ervaren. Ik hoop niet dat we elkaar nog spreken 😉 want dat betekent dat het goed met ons gaat. En anders weten we je te vinden!

N.B. De geplaatste namen en foto’s op deze pagina zijn niet echt van cliënten, de aanbevelingen zijn wel echt.

Bram (25 jaar)

Het gaat inmiddels goed met me. Ik kan mijn seksuele klacht onder controle houden en ik ondervind nauwelijks issues meer sinds ons gesprek. Ook de communicatieopdracht was aanleiding voor een interessant en open gesprek met mijn vriendin. Ik wil je hartelijk bedanken voor de adviezen en de opdracht. 

Joris en Kate

Onze gesprekken met jou het afgelopen jaar hebben ons goed geholpen. Je hebt ons leren communiceren over intimiteit, iets waar ik veel waarde aan hecht. Dit heb je op een zeer prettige manier gedaan met hier en daar een dosis humor. Door jouw begeleiding is onze relatie nog beter geworden en hier zijn we je onwijs dankbaar voor.

Willem (31 jaar)

De gesprekken met jou waren erg prettig en open: de diepte in, maar wel met humor en ontspanning. Ik voelde me erg op mijn gemak. Zowel ik als mijn vriendin hebben erg veel geleerd van de oefeningen die we te doen kregen.

Melvin (27 jaar)

Waar ik zelf het meeste aan heb gehad, is het communicatieve stuk. Ik merk dat dat voor mij en Lisa op sommige momenten nog best een uitdaging is, maar dat wordt beter sinds we het er met jou over gehad hebben. Oefeningen waren op sommige punten voor mij misschien niet zo nuttig, maar voor Lisa juist des te meer. Ik vond het vooral ook erg fijn om te merken dat je veel waarde voor Lisa toe hebt weten te voegen (indirect dus ook voor mij). Lisa en communiceren nu veel prettiger over wensen en grenzen, met respect en ruimte voor elkaar.

Martje (43 jaar)

Ik heb veel aan de gesprekken gehad. Doordat je verhoudingen binnen onze relatie uitgelegd hebt aan de hand van tekeningen, vergelijkingen etc., werd het voor mij duidelijk waarom bepaalde dingen gaan zoals ze gaan. Hier kon ik mijn handelen en gedachten dan weer op aanpassen. Dit werkte verhelderend, ik ben door jouw hulp veel verder gekomen!

Ernst (52 jaar)

Esther, dank voor je deskundige hulp de afgelopen tijd. Je hebt een goed luisterend oor, stelt de juiste vragen en komt ook altijd snel bij de kern van een probleem. Je hebt me erg geholpen met je adviezen.